DO POBRANIA - kliknij

Zamów bezpłatny biuletyn i bądź na bieżąco z informacjami dotyczącymi polskiej kinematografii. Zapraszamy!

W celu wzięcia udziału w rekrutacji na 7 Pomorskie Warsztaty Filmowe wypełnij poniższy Wniosek Zgłoszeniowy, dołącz w formie plików scenariusz/pomysł na film krótkometrażowy [od 2 do maksymalnie 10 stron] oraz krótką biografię ze zdjęciem. Swoje dotychczasowe prace twórcze - literackie, filmowe, fotograficzne lub plastyczne szczegółowo opisz, przygotuj na płycie CD lub DVD i wyślij na adres Pomorskiej Fundacji Filmowej, 81-389 Gdynia, ul. Armii Krajowej 24, z dopiskiem WARSZTATY.
[wszystkie pliki prosimy zapisywać w popularnych formatach tekstowych - DOC, PDF, TXT, filmowych - AVI, MPG, MOV i graficznych - JPG, TIFF, BMP]

UWAGA!
Twój scenariusz/pomysł na film krótkometrażowy może być podstawą do realizacji etiudy warsztatowej.

UWAGA! Wysyłka dotychczasowych prac twórczych nie jest koniecznym wymogiem do wzięcia udziału w naborze na warsztaty.

Proszę wypełnić wszystkie pola!
Imię:
Nazwisko:
Adres e-mail:
Telefon kontaktowy:
Adres:
Skąd się dowiedziałeś/aś o Pomorskich Warsztatach Filmowych:
Tytuł scenariusza/pomysłu na film krótkometrażowy:
Przewidywany czas trwania filmu:

Zwięzły [kilka zdań] opis fabuły:
Dołącz scenariusz [od 2 do 10 stron]:
Dołącz krótką biografie:
Dołącz swoje zdjęcie:
Wyrażam zgodę na wprowadzanie do bazy danych i przetwarzanie moich danych osobowych, obecnie i w przyszłości, przez Pomorską Fundację Filmową [zgodnie z przepisami Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych - Dz. U. Nr 101 z 2002 r. poz. 926 z późniejszymi zmianami) - w celach związanych z rekrutacją, organizacją i promocją Pomorskich Warsztatów Filmowych.

Prosimy o NIE ZAMYKANIE okna, aż do momentu otrzymania potwierdzenia, ze Wniosek Zgłoszeniowy został wysłany!

DO GÓRY STRONY - kliknij

Main page | News | About Foundation | Foundation's activity » Polish Film Festival in Gdyni » Pomeranian Film's Workshop | Download | Contact | Archive

All rights reserved. © 2005-2007 The Pomeranian Film Foundation.
Designed & performed by: artgalen